Focchi Spa Headquarters

Office building

The project involves the construction of a new office building for Focchi spa with the relocation of services executive, administration and sales in a single structure, over an area of 1,200 square meters.

The construction defines two internal levels, the ground floor and first floor, as two large open spaces that visually communicate with the outside and with the green courtyard-garden.

The roof – conceived as an efficient moderator climate – maximizes exposure to natural sunlight in winter and protects the workplace from the excessive heat of summer.

Client: Focchi Spa
Surface area: 2 000 m2
Project: Mario Cucinella Architects
Team: Mario Cucinella, Elizabeth Francis, Gianni Cafaggini, Tania Ciammiti, Debora Venturi
Consultants: Studio T.I. s.c.a.r.l., Sage srl
Photo credit: Daniele Domenicali

Copyright 2022 MCA.